LJ Økonomi – Profil og kompetencer

LJ Økonomi – Profil og kompetencer


LJ Økonomi er etableret i april 2009. På nuværende tidspunkt varetages opgaverne af ejeren økonom Lone Jensen.

Jeg tager afsæt i et positivt livssyn, hvor den sunde fornuft er i god behold og benene plantet på jorden. Det som er vigtigt for mig er et værdiskabende og konstruktivt samarbejde i forhold til at hjælpe mine kunder.

Opgavevaretagelsen og rådgivning bygger på følgende kompetencer:

  • Faglig kompetence inden for regnskab og økonomistyring. Uddannet cand. merc. aud. i 1995 og efterfølgende 13-14 års erfaring med regnskab og økonomistyring i forskellige ansættelsesforhold. Har prøvet og set lidt af hvert. Praktisk erfaring er 5 år i revisionsfirmaer, 2 år som controller i større koncern, 3½ år som projektkoordinator/økonomikonsulent, 2½ år som økonomikonsulent (all round inden for økonomi og skat).
  • Overblik, struktur og (data) disciplin
  • Praktisk erfaring med at optimere og sammensætte procedurer/forretningsgange med udgangspunkt i nogle givne rammer (edb-systemer, lovgivning, ressourcer/kapacitet mm.).
  • “Problemer findes for at blive løst” – meget analytisk i tilgang til et konkret problem / forholder sig konkret til en given situation og tager en beslutning på et givet grundlag.
  • Praktisk erfaring med økonomisystemerne C5, Uniconta, economic, Axapta og Oracle Finansiel Application. I min tid hos AgriNord specialprogrammerne Ø90 og L2000.Har mod på at afprøve nye systemer og har flair for at sætte sig ind i nye systemer.

LJ Økonomi har tilholdssted i Hobro.